جوجه ریزی در واحد مرغ بومی شهرستان گراش
به دلیل حفظ ذخاير پر ارزش ژنتيكي مرغهاي بومي، بهبود تغذيه و ايجاد اشتغال روستاييان، مقاومت مرغ بومي در برابر شرايط نامساعد زيستي و بيماريها، نگهداري با هزينه كم و مقبوليت در ميان مصرف كنندگان به عنوان محصول ارگانيك پرورش مرغ بومی دارای اهمیت می باشد.
در این راستا آقای مهندس امانی کارشناس مسئول اداره بهبود تولیدات دامی از جوجه ریزی در یک سالن پرورش مرغ بومی سنتی در بخش مرکزی شهرستان گراش خبر داد.
وی بیان کرد تعداد 3 هزار قطعه مرغ بومی یکروزه جوجه ریزی گردیده انتظار میرود پس از پایان یک دوره سه ماهه، این تعداد جوجه به جمعیت مرغ بومی شهرستان اضافه گردد.
شایان ذکر است این سالن با هزینه شخصی احداث گردیده که در آن می توان سه نوبت جوجه ریزی در سال انجام گیرد.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.