مسئول آموزش و ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گراش گفت : شدت گرما و خطر شیوع بیماری های مشترک بین انسان و دام زنگ خطری بود برای تشکیل کمیته ای 3 جانبه متشکل از جهاد کشاورزی ،دامپزشکی و کمیته امداد شهرستان ، جهت آموزش و پیشگیری از شیوع تب خونریزیدهنده کریمه کنگو در روستاها
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گراش ، عبدالرضا راجی افزود : با آغاز فصل گرم و افزایش فعالیت کنههای ناقل این بیماری در فصول گرم سال و خطر انتقال این بیماری به انسان ، کلاس های آموزشی-ترویجی در سطح روستاها با همکاری اداره دامپزشکی ، کمیته و ترویج جهاد کشاورزی برنامه ریزی و در حال برگزاری می باشد.
وی گفت : در این دوره های آموزشی یک روزه تاریخچه بیماری، عامل بیماری ، روش های پیشگیری و درمان بیماری از مهم ترین مطالبی است که مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
فرخی، کارشناس اداره دامپزشکی و مدرس این دوره های آموزشی خاطر نشان شد : . تب خونریزی دهنده کریمه کنگو(cchf) یکی از بیماریهای حاد و مشترک بین انسان و دام می باشد ، این بیماری از طریق گزش کنه آلوده، کشتار غیرمجاز دام و تماس مستقیم با دام آلوده و یا خون و مایعات بدن دام آلوده می تواند به انسان منتقل شود.
وی گفت : جداسازی محل نگهداری دام از محل زندگی، بهسازی جایگاه نگهداری دام، سمپاشی بدن و جایگاه نگهداری دام، اتخاذ تدابیر لازم توسط دامداران جهت محافظت از گزیده شدن توسط کنه های ناقل ( استفاده از دستکش ، ماسک و لباس پوشیده ) ، پرهیز از کشتار غیرمجاز دام ونگهداری گوشت تازه حداقل به مدت 24 ساعت در دمای یخچال، و مهمتر از همه تهیه گوشت قرمز از قصابی های مجاز و دارای مهر بهداشتی دامپزشکی از جمله راه های مقابله و پیشگیری از این بیماری برشمرد
.
نظر خود را اضافه کنید.