کنجد 99

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گراش گفت : با پایان فاز اول طرح آبیاری نوین قنات کشکویه ارد، امسال 35 هکتار ا ز اراضی تحت شرب این قنات ضمن استفاده از سیستم آبیاری نوین به کشت کنجد اختصاص یافت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گراش ، حسن مرادی افزود : با توجه به این که کشت کنجد معمولا به صورت سنتی و دست پاش انجام می‌گیردو عملیات برداشت نیز غیر مکانیزه است ، همیشه سطح زیر کشت کنجد محدود می باشد. البته امسال با رونق قنات و فراهم شدن 50 لیتر بر ثانیه آب  از دل قنات کشکویه، علاوه بر افزایش سطح زیر کشت کنجد ، کشت مکانیزه آن و استفاده از سیستم های آبیاری نوین در زراعت کنجد رونق گرفته است .

وی گفت :کشت کنجد با توجه به نیاز آبی کمی که دارد همیشه به عنوان یک کشت جایگزین تابستانه و یک ظرفیت جهت توسعه ی کشاورزی در مناطق خشک و نیمه خشک و از همه مهمتر یک گزینه مناسب جهت کشاورزی حفاظتی و کشت در بقایای گندم همواره مورد توصیه و ترویج بوده است .

مرادی با اشاره به بحران شدید کم آبی، تصریح کرد : استفاده از ارقام بذری مناسب ، توسعه کشت مکانیزه و همچنین ترویج سیستم های آبیاری نوین از مواردی است که به کمک آن ها می توانیم میزان عملکرد کنجد را در واحد سطح افزایش بدهیم .

وی در پایان گفت : شهرستان گراش با متوسط سطح زیر کشت 300هکتار کنجد، سالانه بخشی از تولید کنجد استان را به خود اختصاص داده که عمده کنجد تولید شده پس از فرآوری به صورت ارده روغن کنجد و حلوای ارده جهت مصرف به بازارهای داخلی و شهرستان های مجاور ارسال میگردد.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد