کارشناس مسئول زراعت گراش از آغاز برداشت کنجد در شهرستان خبر داد.
روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان گراش ، با بیان این خبر افزود:
برداشت کنجد از سطح 230 هکتار از اراضی زیر کشت این محصول در شهرستان آغاز شد و انتظار می رود از سطوح قابل برداشت،قریب 300 تن کنجد تولید که بخشی از آن به عنوان بذر خود مصرفی و مابقی نیزبا توجه به کارگاه های تولید روغن و مشتقات به مصرف بازارهای داخلی شهرستان میرسد.لازم به توضیح است ، دانه کنجد از جمله دانه های روغن سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است که 75% آن را چربی و پروتئین و 25% درصد دیگر را مواد معدنی، کربوهیدرات ها و فیبر تشکیل می دهد و علاوه بر مصرف خوراکی، خواص دارویی نیز دارد.
نظر خود را اضافه کنید.