شرکت کــارشنـــــــاسان مدیریت جهــــــاد کشاورزی گــــــــراش در کارگاه آموزشی آفت قرنطــــــــینه ای
سرخرطومی حــــــــنایی خــــــــــــرما
کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی گراش در کارگاه آموزشی آفت قرنطینه ای سرخرطومی حنایی خرما که در لارستان برگزار شده بود، شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی گراش، با توجه به اهمیت آفات قرنطینه ای و به جهت شناسایی و جلوگیری از انتشار آنها در استان، کارگاه آموزشی شناسایی آفت قرنطینه ای سرخرطومی حنایی خرما، با حضور مدیران و کارشناسان ستادی شهرستانهای لار، گراش ، خنج ، مهر و لامرد در محل سالن جلسات مدیریت جهاد کشاورزی لارستان برگزار شد.
محمدظاهر رجبی مسئول قرنطینه داخلی سازمان حفظ نباتات کشور و جاوید عباسی مسئول قرنطینه مدیریت حفظ نباتات استان، به عنوان مدرسین این کارگاه حضور داشتند.
محمدظاهر رجبی با بیان اینکه خسارت اصلی این آفت در مرحله لاروی است، بیان کرد: لاروها از دستجات آوندی، جوانه مرکزی و غلاف های تازه، تغذیه کرده و کانالهایی را در تنه درخت ایجاد می کنند که در اثر تغذیه از دستجات آوندی، باعث خشک شدن تاج و از بین رفتن درخت می گردند.
جاوید عباسی با اشاره به قرنطینه ای بودن و اهمیت ردیابی و کنترل این آفت گفت: با توجه به خرماخیز بودن شهرستانهای جنوبی، باید اطلاع رسانی و آگاهی کافی در این زمینه صورت گیرد.
وی جهت کنترل این آفت، استفاده از تله های فرمونی، سموم تدخینی و رعایت بهداشت باغ که شامل حذف پاجوش، تنه جوش و هرس تکریب درختان میباشد را توصیه نمود.
نظر خود را اضافه کنید.